Stichting Kunst in Uitvoering, opgericht in 2012, organiseert op de Markt in Eersel een artistiek en dynamisch evenement waar kunstenaars uit de gemeente Eersel en wijde omtrek aan het werk zijn tijdens vier zomerse zondagen. Schilders, (portret) tekenaars, beeldhouwers, zangers, dansers en muzikanten krijgen hier de gelegenheid om zich te laten zien en te horen. De kunstenaars hebben hierbij de gelegenheid om hun diversiteit in hun werk te laten zien en beperkt te verkopen.

De activiteiten vinden in 2017 plaats tussen 12.00 en 17.00 uur op de zondagen 28 mei, 25 juni, 30 juli en 27 augustus op de Markt in Eersel.

Tussen de kiosk en de Mariakapel staan de beeldend kunstenaars te werken, terwijl de terrassen van de cafés en restaurants gezellig vol raken. Uitvoerend kunstenaars zoals bijvoorbeeld dansers, muzikanten en koren kunnen voor een optreden of voordracht terecht in de daarvoor bestemde kiosk op de Markt.    

Dit alles is mogelijk door subsidie van de Gemeente Eersel en SPE en gesponsord door Bloemsierkunst Verbakel en de omliggende Marktondernemers.

Stichting Kunst in Uitvoering biedt voor de inwoners van de gemeente Eersel en omgeving een goede gelegenheid om te genieten van deze kunst-happening op deze bijzondere plek in het centrum van Eersel.


Expositie Kunst in UitvoeringCookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK